×
Legal Info

When you visit any website, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of 'cookies'. This information, which might be about you, your preferences, or your internet device (computer, tablet or mobile), is mostly used to make the site work as you expect it to. You can find out more about how we use cookies on this site, and prevent the setting of non-essential cookies, by clicking on the different category headings below. However, if you do this then it may impact your experience of the site and the services we are able to offer.

INVASATORE cm.17 A.165

€9.05
No tax
In polipropilene atossico per alimenti. Adatto per versare in vasetti e bottiglie a collo largo.

Specifiche

diametro mm superiore/inferiore17/4

Disponibile in 72h
Reference: 826.300.16500
Quantity

  • Security policy Security policy
  • Delivery policy Delivery policy
  • Return policy Return policy

Guarantee safe & secure checkout

IMBUTI PER INVASARE
826.300.16500

Click here to leave a review

16 other products in the same category:

-

SPREMIPOMODORO ARTUS S25

€167.21
Motore elettrico a 550 Watt. Cono filtro Inox 18/10 (AISI 304). Corpo ed elica passapomodoro in resina acetalica, conforme al contatto con gli alimenti e alta resistenza. Imbuto e sgocciolatoio in materiale plastico per alimenti. Fino a 100 kg/h. Interruttore ON/OFF con inversione di marcia per sbloccaggio e smontaggio filtro. Adatto per pomodori cotti e crudi. Made in Italy.
Vasi fermentatori per verdure. Bordo superiore realizzato per contenere acqua e rendere ermetica la chiusura. Forniti con coperchio e pesi. Colore marrone.

Specifiche

capacita' l40

Disponibile in 72h
-

VASO ERMETICO FIDO LT.1

€6.32
Vaso ermetico dal vetro spesso, resistente e inattaccabile da sale e sostanze acide. La chiusura a leva metallica e la guarnizione in gomma mantenuta pressata, permettono una chiusura ermetica e sicura per una conservazione ottimale.

Specifiche

Capacita' lt1

Disponibile in 72h

This website collects personal data and stores cookies. Click here